Is this website slow.....?

Discussion in 'UPS Discussions' started by over9five, May 7, 2007.

  1. over9five

    over9five Moderator Staff Member

    ....or is it just me. For the past week or so, it seems to take much longer to change pages. I'm not blaming it on the green links, cuz I think it started just before that. Other sites I go to seem to work fine, but I like this one AND ITS DRIVING ME NUTS!
     
  2. dragracer66

    dragracer66 Active Member

    No it's not you I noticed it also, it doesn't change page's as fast!!!
     
  3. OldUPSDriver

    OldUPSDriver New Member

    Same here, an obvious slowdown especially between pages.
     
  4. Pip

    Pip New Member

    I'd have to agree. I got DSL and it is taking a little longer then usual to load the pages. tried cleaning my system, didn't help. Figured it was just something with out of my control.

    It isn't a major thing, but I can notice it enough, when I am here. Other sites I frequent seem to be loading ok.
     
  5. Overpaid Union Thug

    Overpaid Union Thug Well-Known Member

    For me it started right after the green links were added. I'm on cable and with a Mac so everything runs smoothly. Except for this site.
     
  6. SmithBarney

    SmithBarney Well-Known Member

    Its the green linky things... although you could configure your router to block that stuff... nahhh.. don't do that.
     
  7. over9five

    over9five Moderator Staff Member

    "don't do that."

    Is that a good idea?

    To me this delay is (seems) huge. It takes a lot of time to read thru the posts, and to add the delay every time you switch pages is just too much.
    I mean, it's probably less than 10 seconds, but that adds up. Any other site changes page in less than 1 second.
     
  8. cheryl

    cheryl I started this. Staff Member

    That's it, we can't wait 2 weeks for them to "optimize" their software... The green text ads are gone.

    I think that's got to be the problem but if this site continues to be slow please let me know.
     
  9. disneyworld

    disneyworld Active Member

    I think it was before the green text got here too.
     
  10. cheryl

    cheryl I started this. Staff Member

    Is it still running slow for you now?
     
  11. Overpaid Union Thug

    Overpaid Union Thug Well-Known Member

    Things are back to normal now. It as definately the ads.
     
  12. Pip

    Pip New Member

    For what it's worth, pages seem to be loaded faster now.
     
  13. OldUPSDriver

    OldUPSDriver New Member

    Back to normal, thank you!!:wink:
     
  14. moreluck

    moreluck golden ticket member

    :crying: Ok, now the site is faster and I'm slower.

    Got a 'fix' for that? :sad:
     
  15. upsdude

    upsdude Well-Known Member

    Get rid of your Green Links!:thumbup1:
     
  16. DS

    DS Fenderbender

    Cheryl,I was starting to think it was just me,(re my email I sent you last week)but everything is back to normal now.
     
  17. over9five

    over9five Moderator Staff Member

    Much better, thanks!
     
  18. wily_old_vet

    wily_old_vet New Member

    More meatballs:w00t::w00t:
     
  19. moreluck

    moreluck golden ticket member

    Hi Wily....how the hell are you ??

    "It rolled off the table and onto the floor
    and now my poor meatball rolled out of the door....." :)
     
  20. hoser

    hoser Industrial Slob

    not google analytics, which is the normal culprit in slower forum transfer times?