Site update

Discussion in 'UPS Discussions' started by Indecisi0n, Dec 7, 2013.

  1. Indecisi0n

    Indecisi0n Well-Known Member

    The iPad on the full site now doesn't auto update alerts like it use to. Now you have to reload page to get the alert. Anyone else notice this? I'm on safari.
     
  2. TooTechie

    TooTechie Geek in Brown

    Not having that issue but I really miss having a working app/hate using a browser to access the site.
     
  3. TooTechie

    TooTechie Geek in Brown

    Strike that--just saw the new app announcement.
     
  4. Monkey Butt

    Monkey Butt I've got a rainbow butt! Staff Member

    You still having this problem?
     
  5. Marne Vet

    Marne Vet Well-Known Member

    Ever since the switch the site loads slower than the guy the loads my truck. Sometimes not at all.
     
  6. Monkey Butt

    Monkey Butt I've got a rainbow butt! Staff Member

    iPad or another type of Smartphone?
     
  7. tonyexpress

    tonyexpress Whac-A-Troll Patrol Staff Member

    Loads fast here.... Have you cleared your cache....
     
  8. Marne Vet

    Marne Vet Well-Known Member

    Neither. The iPhone one is pretty bad. I was talking about through my browser on my laptop. Ever since the switch I hardly ever get the page to open. It's awfully slow.
     
    • Informative Informative x 1
    • List
  9. Marne Vet

    Marne Vet Well-Known Member

    Tried that. Didn't help. Sometimes it's "OK", but mostly just slow for me. Everything else is lightning quick, so it's not my connection.
     
    • Informative Informative x 1
    • List
  10. Monkey Butt

    Monkey Butt I've got a rainbow butt! Staff Member

    Tony,
    You using an iPhone ?

    Tony and MV,
    and if so, the app or browser based?
     
  11. Marne Vet

    Marne Vet Well-Known Member

    App. The browser on my iPhone is equally as slow. I might be a minority with the slow connection?