Forum issues?

Discussion in 'Life After Brown' started by soberups, Jul 5, 2010.

  1. soberups

    soberups Pees in the brown Koolaid

    Havent been able to post anything since midday. A message pops up that says "the token has expired?" What gives?
  2. Sleeve_meet_Heart

    Sleeve_meet_Heart making the unreadable unreadabler

    Did you try refreshing the page? That's the first place to start. Did you clear cookies/private data in your current browser? That would be 2nd. If those fail, Try disk cleanup option. Do a complete disk error checking/defrag if all else fails, or try a different browser.
  3. klein

    klein Für Meno :)

    I think you need to throw another token in your computer ! Cheryl sells them for a dollar a piece ! :funny:

    No, but I had problems lately, that I can't get the newest post on a thread. I need to refresh that thread to read it.
  4. bbsam

    bbsam Moderator Staff Member

    I had the same problem and am posting now in order to see if the problem is corrected.
  5. Jones

    Jones fILE A GRIEVE! Staff Member

    Seems to be affecting some browsers more than others, Firefox was acting all screwy but IE works fine.
  6. cachsux

    cachsux Wah

    I think it`s the newly installed stupidity filter. If some use more than their share or are hogging it`s bandwidth it will lock them out.
  7. over9five

    over9five Senior Member Staff Member

    Sometimes I open a thread, and it keeps ....I don't know...refreshing by itself over and over.

    And I have the new posts won't show issue too (IE)
  8. dilligaf

    dilligaf IN VINO VERITAS

    I don't know what is going on. I got to this thread through a back door. I don't even see this in my forum list. I cannot 'mark forums read'. I have IE and it is acting screwy. I am not having a problem with any of my other sites. Have cleared cache and cookies.
  9. Shifting Contents

    Shifting Contents Most Help Needed

    I didn't see this until there was more than one post. I use the "Whats new" page only. (IE)
  10. scratch

    scratch Least Best Moderator Staff Member

    I have been having that same problem with certain threads for a while.
  11. Monkey Butt

    Monkey Butt You can call me Chappy Staff Member

    I downloaded and changed over to Chrome and have not had any problems since.
  12. klein

    klein Für Meno :)

    Actually, for me today, it's been working fine (IE), but yesterday was terrible (had to refresh thread to get the newest post).
  13. dilligaf

    dilligaf IN VINO VERITAS

    I can't even get new threads. I got to this through 'community' then 'spy' but as soon as i hit 'disc.' it goes right back to what I saw yesterday.
  14. Shifting Contents

    Shifting Contents Most Help Needed

    I swear I posted something in a thread a second ago and it's not there now. Also I now have to refresh to see new posts once I open something that says it has new posts
  15. cheryl

    cheryl I started this. Staff Member


    Sorry. Not sure why any of this is happening. I will have to consult tech support.
  16. bigbrownhen

    bigbrownhen New Member

    Thank you Cheryl. I was having issues with the new posts last night, I thought perhaps it was just my computer.
  17. DS

    DS Fenderbender

    if everyone tried google chrome they will have no more problems
    I have had none
    I am not getting paid to say this:wink2:
    Last edited: Jul 6, 2010
  18. dilligaf

    dilligaf IN VINO VERITAS

    LOL DS............ I'm sure you aren't. I just hate having to download a new browser.
  19. Big Babooba

    Big Babooba Well-Known Member

    I use Firefox and have had no issues.
  20. tieguy

    tieguy Banned

    same problem here. Looks like you have to refresh constantly to see the newer posts.